Opti-market TEMPS RESTANT COMPTE ENRERE

La nostra botiga online estarà disponible en breu

Què fem

  • Ulleres graduades

  • Ulleres de sol

  • Examen visual

A la nostra òptica podràs realitzar un examen visual que podrà donar respostes als teus dubtes sobre la teva salut ocular. També podràs adquirir les teves ulleres graduades o de sol, lents de contacte de tot tipus, lupes, termòmetres, i una àmplia gamma d'accessoris. Tenim taller propi de muntatge i reparació de muntures per a donar solució el més ràpid possible en cas de trencament, o qualsevol altre tipus de problema.

I també, des de la nostra experiència i vocació, assessorem tant estètica com tècnicament en tots els nostres productes, especialment, en cristalls òptics, montures i lents de contacte.

Qui som

Òptica Mira-sol i Òpti-Market S.L. conformen una empresa familiar que va ser fundada l’any 1976.Quaranta anys ens avalen.

Des de la nostra ubicació al centre de Sant Cugat (Carrer de L’Endevallada 15), la nostra empresa sempre ha excel.lit en qualitat i servei. Aquesta característica juntament amb el tracte, del tot proper i sempre personalitzat per a cada client, ha estat la clau del nostre èxit.

Arribats als quaranta anys d’història i servei, encetem un nou projecte que ens permetrà mantenir-nos com el teu referent de confiança en el món de l’òptica. A la nostra web hi trobaràs els millors preus d’ulleres graduades i de sol, així com una àmplia gama d’accessoris.

Amb la nostra botiga online obrim un nou pont de comunicació per seguir-vos oferint la nostra llarga experiència en el sector. Ens esforçarem, com sempre ho hem fet, per que aquesta nova relació us sigui del tot satisfactòria Qualitat i servei sempre han estat i seguiran sent els nostres objectius principals

Una salutació cordial. La gerència.

Poseu-vos en contacte

C/ Endevallada, 15 · Sant Cugat Del Vallès
08172 - Barcelona
Veure mapa
T: (93) - 589 86 88 · hola@opti-market.cat